Parteneri

Centrul MediClass

Sanatatea cere excelenta

Centrul medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu, MediClass, s-a deschis in luna noiembrie 2006, din dorinta de orientare mai atenta catre omul din pacient prin viziunea de ansamblu asupra fiintei umane.

Centrul este localizata in zona centrala din Bucuresti, la interesectia strazii Sfantul Elefterie cu strada Doctor Panait Iatropol.

Centrul MediClass

Platforma Benefit Online

Toate Beneficiile. La Alegere. Totul Online.

Unul din principalele magazine online de beneficii extra salariale pentru angajati iti permite sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cu adevarat preluand administrarea activitatilor de rutina.

Afla toate beneficiile pe care le poti oferi intr-un mod fiscal avantajos.

Solutia completa ce include o platforma online pentru administrarea alegerii angajatilor, un centru de suport (telefon, email, web), o gama variata de furnizori si flexibilitate completa in configurarea beneficiilor, bugetelor sau a profilurilor angajatilor.

Platforma Benefit Online

Banca Transilvania

Cardul de cumparaturi StarBT

Cardul de cumparaturi STAR de la Banca Transilvania iti aduce numai beneficii, de la  cumparaturi in rate fara dobanda, la puncte de loialitate pentru cumparaturile facute cu cardul si chiar acces la o linie de credit.

Datorita parteneriatului cu StarBT puteti cumpara produsele Progresiv Optic in 3 rate fara dobanda si 3% puncte star.

Banca Transilvania